woensdag 23 januari 2013

Website & Facebook

Omdat mijn leven nog niet volledig zit volgepropt, ben ik onder de sociale druk toch gezwicht voor het fenomeen Facebook. (dank aan http://ysabje.wordpress.com/) Voor velen al passé, voor mij dus iets volledige nieuw!!
Maar onder het mom dat het voor mijn professionele activiteit is, kan het ermee door. En eigelijk is het een combi met mijn manlief maar die ga je er nooit aantreffen hoor :)

Soit, wees welkom eens te gaan kijken op volgende links:
http://www.facebook.com/zilver.linde.9
www.zilver-linde.be

In de resterende tijd probeer ik ook nog iets artistiek te presteren. Soms slepen deze processen nogal lang aan maar hoe meer ze tijd hebben om te rijpen, hoe beter ik ze vaak zelf vind. Maar ieder zijn mening natuurlijk :)
Idee dat al lang op mijn werkbank lag te wachten om afgewerkt te worden:

Broches geïnspireerd op foto's. Zowel broche als context van foto worden verwerkt en samen gebracht. Broche kan je afzonderlijk dragen en toch blijft kader figuratief interessant.
Nen uitleg voor iets dat gewoon leuk is om te maken :)
Er liggen nog 4 broches te wachten op een presentatie dus er is nog werk aan de winkel. idee is om ergens in september eens een tentoonstelling te houden. Veel plannen dus....en ergens daar tussen nog een baby op de wereld zetten...2 opmerkingen:

  1. goe bezig gij!
    schoon broche, denk ik. niet zo heel goed zichtbaar. ik denk dat ie wat meer licht verdient in uw foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is snel-snel getrokken als het eigenlijk al te donker was.. Als de collectie volledig klaar is, vraag ik u wel eens voor schone foto's te trekken :) hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...